masih di situ :)

salam dan hai semua ;

dan juga salam jumaat..kejap je masa kan..sedar tak sedar dah sampai penghujung minggu dah..dan hampir-hampir ke penghujung Mei da pun kan..

untuk hal semalam..Alhamdulillah, selesai sudah..berdebar-debar tik tok tik tok dalam dada tue tak yah cakap la..once dia da cakap, 'penempatan anda semua dikekalkan di jabatan/agensi yang sama'..dalam dada rasa fuh fuh fuh betul..tapi nakal nak sakat si #encikchentahati..saja mesej dia ;


her : posting mungkin di mana-mana..

cepat dia balas ;

him : ala..jangan lah jauh-jauh..

dalam hati, da senyum..risau jugak ek dia..tapi nak terus sakat dia..

her : tak tahu la..tengok la camne..

lagi comel bila dia cakap ;

him : call kppa..mintak dia kuarkan special letter..

hahahaha..penting sangat ke saya sampai perlu camtue..??


secara ringkasnya..saya masih di kementerian yang sama dan juga agensi yang sama..rasanya diorang pun tak rajin kut nak kaji mana-mana tempat lain nak buh saya..lapor diri di HR petang semalam pun dia cakap, as long as pegawai tak mintak tukar, kami kekal kan di jabatan yang sama..huh..bagusla camtue..tak yah jenuh saya nak mulakan sesi pecah-ais balik nanti..kang nak kena pikir identiti baru lagi..hehehe..rasa macam nak jadi nerd balik la..since #encikchentahati kata comel !!..

macam di taklimat semalam..apa yang penting sekarang..kami semua perlu berusaha keras menyelesaikan sume task/assessment yang diperlukan dalam tempoh 1 tahun berkuatkuasa 19 Mei..which is bagi saya, boleh tahan stress gak tue..tapi macam one of officer tue cakap semalam..'failure is not an option'..walau macam manapun..jangan give up..usaha bermula dari sekarang..misi : ke arah pelantikan tetap..

baik..saya sahut cabaran itu ;

kawan-kawan..doakan saya ek..




2 bijak pandai berkata-kata:

Lynn Hamzah said...

okey la tu dik...kekal di jabatan yang sama...tak payah pening2 kepala kan...

nuraitul said...

tau xpe kak..xyah nak rungsing-rungsing.. :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!