day four : 10 things i want to say to one person

salam semua nya ;

semalam kita ber'mood' marah..hari ini kita bermood romantis gitu ye..huhuhu

10 perkara yang saya nak dia tahu ;

  • saya sayang kamu sangat-sangat ; rasa hati ini memang tak kan dapat terluah melalui perkataan..tak kan dapat terluah melalui perbuatan..tapi memang saya sayang kamu sangat-sangat.
  • terima kasih ada situ untuk saya ; untuk semua sokongan kamu..saya bersyukur sangat ada kamu..bagaimana saya sekarang,semua atas sokongan kamu..terima kasih !!

    alhamdulillah ~
  • saya sayang kamu kerana diri kamu ; i don't care what they say..i'm gonna be with you.. (wilber pan ~)
  • jangan pernah tinggalkan saya ; saya takut kesunyian..saya takut menghadapi hari-hari di masa akan datang dengan memikirkan hari itu tanpa kamu..saya perlukan kamu dalam segala ruang saya..
  • jangan penat melayan kerenah saya ;..saya tahu kekadang saya ni boleh jadi tak stabil secara tiba-tiba..sekejap okay, sekejap down..sekejap senyum..sekejap tarik muka..awak jangan cepat bosan melayan perangai saya ye..nampak macam saya nie tenang sentiasa..tapi lama kelamaan, nanti baru awak tahu diri saya sebenar..
  • jujur dengan saya ; saya bukan mahu mengongkong kamu..jauh sekali mahu mengawal kamu..cuma mahu kejujuran kamu..

    honest ~
  • sayangi saya kerana diri saya ; saya cuma manusia biasa..terlalu banyak kelemahan saya..dalam masa yang sama, insyaAllah..perlahan-lahan saya janji, saya baiki kelemahan saya..
  • kamu penting tau !! ; it's true..kamu sangat penting, terlalu penting dalam hidup saya..you're part of my life..
  • kamu salah satu elemen ketika saya mahu membuat keputusan ; saya akan rasa bersalah sangat kalau saya exclude kamu dalam mana-mana decision yang saye perlu buat..lebih-lebih lagi melibatkan masa depan saya..jadi memang kamu penting !!
  • moga lancar segala perancangan kita ; insyaAllah..itu doa dan harapan saya setiap hari..
previous ;
  1. day one - 10 things about me ;
  2. day two - 10 things i love ;
  3. day three - 10 things i hate ;

terima kasih sudi singgah dan baca ye !!

2 bijak pandai berkata-kata:

Cik Mira said...

"kamu salah satu elemen ketika saya mahu membuat keputusan"

me tooo!

nuraitul said...

eh eh..sma pulak kte ek.. :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!