hye 2011

salam 2011 semua..

hoyeah!!..masuk tahun baru da kita..permulaan ke dekad baru..tak tahu nape..betul-betul rasa bersemangat nak mulakan tahun baru ni..minggu baru nie..bermacam-macam azam berlegar da dalam kepala nie..macam-macam nak dicapaikan..moga semuanya lancar dan dipermudahkan..insyaAllah..

masuk ke ofis..lengang..aman je..mgkin ramai yang hantar anak masing-masing ke tadika..almaklumla  hari ini kan hari pertama sesi persekolahan..sempat blogwalking jap pagi td..drop a few comments..then mula start buat kerja..kul 10..kocoh-kocoh ke meeting..memang betul-betul ngam la..sampai-sampai je pengerusi pn bagi salam..hahaha..hebat kan saya..

aish..bosan gila kut cerita camtue..dah..tak mo cerita pasal kerja..lunch td sgt seronok..being brought by him to one of restaurant..kami keluar bertiga..before nie selalu sgt dia gebang..tempat tue best sgt la..sedap sgtla sup dia..soup tak la favourite sy sgt..tp bukan tak suka lgsg..suka cmtu-cmtue je..tapi lepas makan td..memang da jadi favourite la..seriyes sgt sedap..both of us amik sup tulang..another mate amik sup ayam..peergghhh!!..memang sgt sedap sup tue..tak yah nak amik lauk macam-macam..mam nasi ngan sup tue pn ckup da..thank dear bwk sy ke stu..pas nie nak g lagi ye..sy happy !!

petang session..menyelesaikan baucar-baucar yang tertunggak..fuhh!!..susah gak ke wat benda nie..tuela..sebelum nie tak pernah buat pun..tetiba hari nie datang bertimbun..pulun perhabiskan..malas nak simpan sampai esok..cuba selesaikan dan end up sy blik pling lewat..tapi tak la lewat sgt pun..kul 7 kuar dari ofis..huhuhu..pekerja contoh :)

permulaan yang bagus untuk 2011 kan..entah la..hati rasa tenang dan senang..alhamdulillah..moga rasa itu berkekalan..insyaAllah..macam-macam azam mahu ditunaikan..cuba untuk jadi yang lebih baik..end of this week, saya ada interview..cuak kut..lum ada pape preparation lagi nie..harap-harap la sempat..dah inform big boss..tinggal sijil-sijil yang hendak diphotostat serta pengesahan dan cuba untuk mengingati fakta-fakta penting..kawan-kawan..doakan saya ye !!


to nisya,
mak ngan abah cakap nisya balik asrama hari tue muka nisya sugul..sedih semacam je..sori akak wat nisya nangis..tak sangka my text tue sgt touching ek..tapi betul..memang itu yang lahir dari hati akak..sabar ye syg..mujur amir tetiba pandai jadi pemujuk pulak..hehehe..nisya, tinggal lagi setahun lagi perjuagan kamu di situ..pas nie jgn duk jauh-jauh da ek..duk depan mata mak je..senang sikit..tak dela setiap kali jumaat, mak ngeluh.."cmne la adik kat asrama tue..tak telefon pun dia..ada ke tidak duit belanja dia tue"..huhuhu..betul nisya..hampir tiap minggu mak cakap cmtu..belajar lek lok ye syg di situ..jangan tension-tension sgt tau..nisya msuk asrama tue pun da ckup bangga kan kami sekeluarga da..tue je la wakil dari kita 4 beradik yang masuk sekolah sains..yang bakal jadi doktor nanti..insyaAllah..huhuhu..no forcing okay..just be who u want to be..kitorang dari jauh mendoakan nisya okay..moga kamu dilindungi di sana..insyaAllah..


6 bijak pandai berkata-kata:

farahfatihah said...

alhamdulillah semoga ianya berterusan

LyNn HaMzAh said...

semoga tahun nie lebih sempurna dari tahun-tahun sebelumnya yer dik...

Fxysche Nas said...

restorn ape yg sup sgt sedap tu?
=p

nuraitul said...

farahfatihah : insyaAllah..amin :)

kak lynn : thank akak..insyaAllah.. :)

fxysche : "Sup Tulang Power"..try la..best..betul :)

alinac lover said...

selamat tahun baru ya

nuraitul said...

selamat tahun baru alinac :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!