tanggal 18 Januari

Salam semua..

waktu sekarang menunjukkan hampir pukul 5.45..cepat betul masa berjalan hari ini..kesibukan hari ini boleh tahan..dengan melayan kerenah audit yang macam..hmm..boleh tahan banyak juga persoalannya..ditambah lagi dengan kerja-kerja lain..menjerit-jerit badan nie mintak diluruskan..sabar ye badan..sabar..malam nanti kita boom ya..boom sampai pagi esok..

entri nie wajib keluar hari ini gak..since kalau kuar esok da jadi '__ed'..tak leh..tak leh..sungguh tak solehah ini kakak..tapi memang sipi-sipi tak solehah pun..malam tadi da nyaris lupa..lupa yang hari ini hari jadi adik bongsu saya..mujur ade org tolong ingatkan..thanx dear!!..adik saya nie jauh tau..nun jauh di raub itu..sedang bergadai nyawa mengadap buku..huhuhu..macam gempak sangat..dah..tak payah nak lebih-lebih..tanggal hari ini, 18 Januari 2011..cukupla 17 tahun itu budak kuat sengih..

besday girl !!
nak wish secara 'live' pun tak boleh..since dia nie merupakan salah seorang pelajar contoh (ahaks!!)..jadi dengan baiknya memang tak dapat nak wish dia..melainkan tunggu je la kalau dia call umah ke..tue pun kalau dia tak malu la..tepon umah cakap..'mak..hari ni hari jadi nisya..wish la kat nisya'..hahaha..budak ini pemalu..mana mungkin dia akan bertindak di luar batasan begitu..apa yang dia tahu cuma sengih je..langsung tak tahu nak mintak pape..kena paksa baru dia amik..bagus bagus..

peace :)

peace lagi
cepat betul masa berjalan..sedar-sedar nak abis sekolah da dia nie..bakal doktor..insyaAllah..aish..tak baik cakap camtu..pressure budak tue nanti..jadi la nisya..apa-apa pun cita-cita kamu..terpulangla..akak yakin nisya boleh..tak silap..masa birthday dia yang ke 14..saya sempat lagi wat video khas untuk dia..almaklumlah..time tue zaman-zaman belajar dulu..sangat banyak masa terluang..sekarang nie boleh kata super duper busy..adush..betul-betul tak sempat..cakap pasal video..baru teringat..sampai sekarang stil hutang ngan ika lagi pasal video nie..huhuhu..insyaAllah..kalau sempat..saya turutkan..


happy besday budak sengih !!

to hairul nisya;  selamat ulangtahun kamu yang ke 17 ya..alhamdulillah..sampai sekarang..nisya langsung tak pernah bagi masalah kat keluarga..lagi buat kami bangga adalah..again..we proud of u k..kat sana..kamu jangan stress lebih-lebih..just chill dan relax..belajar lek lok..kami sentiasa mendoakan kamu..selamat panjang umur..murah rezeki kamu..dan sentiasa dilindungi Allah swt..insyaAllah..nanti kamu balik minggu depan baru kita sambut ye besday kamu ye syg.. :)
lot of love from us
p/s : hmm..esok 19 Januari..hari jadi seseorang..teringin nak wish..tapi segan + malu + risau..camne ek..da dapat da contact no semua..tapi awal-awal macam da ditegah supaya jangan..adoi..hmm..tolong sampaikan salam boleh tak agaknya..boleh sampai tak ek..??

10 bijak pandai berkata-kata:

ChuyRy™ said...

suruh la org yang dipercayakan sampaikan..insyaallah sampai :)

nuraitul said...

baik..cadangan anda akan dipertimbangkan..

myra anne said...

nisya skola kt raub tu ktne?? btw, epy besday kt adik nuraitul..=)

niesz said...

shima xajak kite pon..hehe..

mizz sue said...

hep besday kat die ye

nuraitul said...

myra : dia sekolah kt sek sains raub..tq..akan disampaikan pd dia mggu dpn..

niesz : nisa..ajak g mne ek..??

mizz sue : tq..akan sy smpikan..

myra anne said...

ooo yeke..adik kte pn ex skola tu..agknye senior adik nuraitul la kot..huhu

nuraitul said...

yekut..dia pn bru je jd senior thn nie..sapa nama adik myra tue..??bile dia abis..??

myra anne said...

x silap tahun 2009 dia abes..nama dia muhammad rashidi. budak skola panggil dia shidie je kot..

nuraitul said...

yeke..minggu depan dia balik..org tnya kan ek myra..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!