double triple happy

salam semua ;

hujan dari pagi tadi tak berhenti-henti sampai sekarang..duk dalam rumah tak yah bukak kipas pun cukup da..tak yah sibuk-sibuk nak naikkan bil elektrik..tapi dalam sibuk-sibuk hujan tak berhenti nie..tak mustahil malam nanti ada announcement yang ada kawasan-kawasan yang banjir..aish..mulut jangan masin..harap-harap tempat kita tak kena banjir seteruk di Australia baru-baru ini.

the last three days before nie..saya seronok..buat tambah semangat + excited..rasa cam nak cepat-cepat pindah..hehehe..da melawat kawasan dah..eh tak la..da melawat dah rumah tue..alhamdulillah..saya suka dan puas hati..rasanya keputusan tue betul..insyaAllah..tak sabar nak mula hidup sendiri..

terima kasih untuk semua..

adda - thanx for letting me stay at ur house..serius..malu+segan..asyik tumpang umah kamu je..then susahkan kamu lagi..insyaAllah..lepas tak dah kut..

dan a million thanx to sayang-terima kasih untuk segala usaha dan pertolongan kamu..insyaAllah..apa yang boleh saya balas..saya balas..thanx for everything dear..  :)

peace
penampilan sulung




4 bijak pandai berkata-kata:

myra anne said...

nk pindah dok mn?

nuraitul said...

putrajaya..huhuhu

myra anne said...

dkt dh ngan puchong. mari lepak same! hahaha

nuraitul said...

boleh aje..nanti kte set mse okeh..?? :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!