i think i wanna marry you

salam jumaat semua..

he gave me one youtube link that lead me to Bruno Mars song..serius..sangat suka lagu tue..hopefully, that was sincerely from his heart..yang tue cerita nanti ye..hmm..bila tengok semua lagu Bruno Mars..semuanya sgt manis (sweet ;p)..lirik dia sgt best..contoh cam 'Just The Way You Are'..'Nothin On You'..

girls..seriously kalau korang dengar dua lagu nie..korang mintaklah pakwe-pakwe korang dedicate 2 lagu nie pada korang..kalau diorang tak nak..paksa diorang (hehehe)..konfom korang tersenyum je pastu..tak caya try dengar..

okeh..skip pasal Bruno Mars..nak cite pasal Glee skit..mesti ramai tahu kan..saya suka tengok cerita nie..sebab bila diorang ubah lagu tue dan nyanyikan as s group memang sangat best..season 1 tengok da..season 2 belum berkesempatan lagi..takpe..nanti download..hehehe..layan one of this clip..



sori untuk quality video yang tak bape nak ok..

nanti time saya kawin nanti nak jemput diorang datang jugak la.. :)

4 bijak pandai berkata-kata:

LyNn HaMzAh said...

wah...nak jemput diorang...meriah sakan majlis kawen awak nanti...

nuraitul said...

hahaha..klu la tcapai niat tue..mmg trus mnerus sy msuk ke tv.. :)

myra anne said...

jemput sy juga...=)

nuraitul said...

boleh..vip guest lg.. :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!