tak de mood..tolong paham

salam ;

dan juga selamat petang semua..

fuh fuh fuh..setelah hampir 11 hari bercuti..hari ini mula dah masuk ofis..dengan beg besar gedabak ala-ala beg AF..terkedek-kedek saya datang masuk ofis pagi tadi..

cuti lama da..rehat cukup dah rasanya..so, hari ini konon datang ke ofis dengan semangat baru la..excited ooo nak buat kerja..tapi..bila dah masuk bilik..pergghh...rasa lemau gila kut..rasa macam terbayang-bayang je sofa kat rumah tue..terbayang-bayang je tangan sibuk picit-picit remote astro tengok mana cerita boleh layan..hei..wake up kawan..ko dah mula rutin harian..back to work !!

siksa betul..lama sangat rasanya nak menghabiskan hari ini..tak tahu nape..makin ke petang..hati makin tak tenteram..macam sakit sangat mencucuk-cucuk..jangan tanya kenapa..sebab saya sendiri tak tahu apa jawapan dia..cuma rasa nak marah..tapi tak tahu apa sebab nak marah..rasa nak menagis, tapi tak ke gila tak bersebab tetiba nak menangis..ntahla..sasau kut..tapi betul-betul tak de mood..

adei..nape nie..??nape nie..??nape jadi macam ni..??tolong la..bersemangat sikit !!

p/s : Al-Fatihah untuk salah seorang pegawai pejabat di Sarawak yang ditimpa kemalangan pagi tadi sewaktu menjalankan urusan rasmi jabatan..semoga Allahayarham ditempatkan bersama orang-orang yang beriman dan bersoleh..dan juga pada yang cedera, moga kalian berdua cepat sembuh..insyaAllah..

2 bijak pandai berkata-kata:

Cik Mira said...

lamanya cutiiii! jeles tahuuu. huhuu cuti lame2 mmg badan lemau. ngaaaa keje belambakk

nuraitul said...

betul2 mmg sgt setuju..rasa nk cuti lagi..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!