awak, orang paham

salam ;

sedikit luahan untuk hilangkan perasaan bersalah si dia ;

awak ,
orang tak kisah bila awak sibuk satu hari,
sibuk sampai lupa yang orang ada kat situ tunggu awak,
sebab orang tahu,
di penghujung nya nanti mesti awak ingat kat orang ..

awak,
orang tak kisah bila awak leka bersembang dengan kawan-kawan awak,
sampai lupa orang ada di situ keseorangan
sebab orang tahu,
lepas tu nanti mesti awak datang kat orang,
cakap 'sory sory sory' ..

awak,
orang paham bila awak sibuk bersukan,
walaupun orang sorang-sorang tunggu awak,
orang tak kisah,
sebab orang tahu,
yang itu memang minat awak,kecintaan awak,
tak pernah langsung terpikir nak halang awak ..

awak,
orang tak kisah awak kuar lepak dengan kawan-kawan awak,
walaupun biasanya kita memang berdua,
tak perlu minta pelepasan khas pun,
orang paham,
sebab orang tahu,
nanti mesti awak akan tembus balik masa itu dengan orang ..

awak,
orang tak minta macam-macam dari awak,
cuma minta awak hargai orang,
dan jangan lupakan orang ye ,
janji, boleh..??  ..   


# ^   ^
  * awak - bukan nama sebenar

ok babai ..

terima kasih sudi singgah dan baca ;

3 bijak pandai berkata-kata:

aNaYaNa said...

sweetnya..:)

Myra Anne said...

huhu..hencik lebah pon slalu lupa kte. kdg2 smp sehari dua x msg. tp ibu slalu pesan jgn mrh dia.sbb dia mmg workholic. bkn pegi besuka ria. =_='

still at the end, dia akan carik kte balik..kan?=)

nuraitul said...

anayana : sweet ek..main belasah je tue..btw..tq..

myra : sehari dua tak msg..??hohoho..klu kita,sasau da mcm tue..dia lupakan kte 3 jam, pun da termenung pnjg..

stuju2..mcm mana pun, insyaAllah dia akan cari kte balik... :')

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!