perihal 28 februari yang lepas ~

salam semua;

maaf..lewat muncul hari ini..satu hari di PICC betul-betul menyekat kebebasan berinternet saya..huhuhu..mujur discussion itu tak membosankan..tak terasa pun masa lambat berjalan..sedar-sedar..eh dah pukul 1, masa untuk lunch..hohoho..yang nie saya memang puji..sedap kut menu dia..siap desert lagi..nak amik lebih..tapi malu pulak..ambik buat cukup syarat je..hehehe..bincang-bincang lagi..eh eh..dah pukul 4..coffee break pulak..hohoho..makan saja hari ini..

tapi yang wat tak shioknye..orang lain dapat cuti 3 hari..kami dapat 2 hari je..bengkel nie drag smpi ke hari sabtu..adei..kacau betul..dahlah yang hari sabtu pun sampai pukul 5..huh..mujur isnin cuti..kalau tak, sehari je la kami cuti..okeh..tutup pasal isu yang melemau kan itu..kita balik pada tujuan entri ini dulu k..cuba rujuk balik entri ini..saya ada janji nak cerita detail kan pasal benda ini..huhuhu..sori..lama sangat tertangguh benda nie..sampai melangkau 2 bulan..maaf sangat-sangat..janji tetap janji..kat sini saya cerita ringkas-ringkas dah la ek pasal hal ini..
pas he got an accident that day..dia dapat mc 3 hari..then dia appy cuti lagi 2 hari..huhuhu..seminggu dia tak de..boleh jadi saya sasau gak la time tue..doctor cakap, dia tak de pape..cuma luka sikit then ada crack skit kat rusuk dia..dinasihatkan untuk dia supaya jangan join sgt aktiviti2 lasak dan rehat dulu..tapi rasanya sekarang dia main belasah je masuk mana-mana sukan..dah kalau minat, kita tegah la macam mana pun, mesti dia nak jugak..degil kan dia..??

koyak di bahu dia ~

koyak di seluar dia ~

close view ~
orang pnya risau dia cedera..dia sibuk sedih baju ngan suar dia nie rosak..saba je la..tengok..siap gantung lagi wat kenangan..

in a memory ~
pas tahu dia kena accident..hati memang terus tak senang..mujur ada kawan yang nak tengok dia ke hospital..terus follow..mintak izin dari bos..then terus ke hospital putrajaya..teman dia di situ sementara tunggu turn dia dipanggil doktor.

luka di tangan dia ~

became serious ~

after a few day ~

yang nie paling dia sedih ~
pas jumpa doctor..amik ubat..beredar kami dari hospital..mujur tak de pape sangat..dan sampai sekarang tak de pulak dengar dia ngadu pape pasal sakit kat dada dia..harap-harap dia okay la..insyaAllah..

2 bijak pandai berkata-kata:

Lynn Hamzah said...

kesiannya...moga semuanya akan okey yer...

nuraitul said...

xpe kak..lepas 2 bulan da..alhamdulillah..setakat ini okay dia..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!