rindu + ulang tahun dia

erkk..alhamdulillah..opps..sori..terlepas pulak sedawa...

semua; selamat tengah hari..waktu-waktu camnie mesti semua masing-masing ngah sibuk memuatkan isi perut..mana yang awl-awal lagi da selamat mesti ngah bersandar kekenyangan kan..??sama la kes macam penulis nie..tepat kul 1 tadi berdesup ke luar..cepat-cepat beli nasi..lambat sikit konfom jumpa tray kosong je ko nanti..menu saya macam biasa, mesti lauk ayam..tak kisah lah ayam masak sambal ke..ayam mask lemak..pokoknya mesti ayam..huhuhu..tak tahu la nape..memamg can not go la ngan lauk lain..bukan tak makan lauk lain..makan je..kat umah sental je apa yang ada..tapi tak tahu nape bila beli makanan kat luar..lauk lain terutama ikan memang awal-awal dah out of list..

2-3 hari ini boleh tahan la..PA takde..so nampak gaya memang semua kerja saya kena incharge..huh..penat gak kut..bukan mengeluh..saya okay je..at least tahu jugak buat benda tue..tak de la ternganga-nganga bila orang tanya..cuma memang tak dinafikan..quite busy..dengan penangan rindu lagi..adoi..tambah serabut lagi..tambah-tambah lagi bila ramai yang bertanya; heh..makin ke gaung perasaan saya..+______+..

dia hilang tanpa dapat dihubungi..last message received terima dari dia pun malam selasa yang lepas..cuma dia cakap 'sori..kat sana takde line'..dia ada tried to call before that, tak sempat nak angkat dah hang up.. +______+

takpe-takpe..tak lama dah pun..harus sabar kawal perasaan..huhuhu..dah dah stop..tak leh cerita lebih-lebih sangat pasal rindu dendam kat sini..nanti ada orang tak suka lak..cerita pasal itu di lapangan lain ye   :)

thanx to Adda sebab bagi saya tumpang umah dia 1 malam(selasa)..dan adikku yang kacak itu..terima kasih sudi teman dan hantar kakakmu ini ke office pagi nie..jasamu dikenang..hehehe..tak salah kan kamu buat jasa-jasa di ulang tahun kamu ini..bukan selalu pun..jangan risau..hadiah kamu tak lupa..cuma mungkin jadi belated je..   :)


myrol ~
 minggu nie weekend saya punya perancangan lagi..huhuhu..betul-betul sibuk ini gadis mengalahkan menteri..perancangan ke litar F1 Sepang bersama tersayang,adik dia dan juga my cousin..tetiba pulak minat F1 kan..padahal bukan tahu pape pun..paling tak pun cuma kenal Micheal Schumacher je..tuepun sebab dia selalu menang..kalau tak memang haram la..hehehe..tak pela..layan kan aje..mana tahu jadi model lagi ke..    :)

minggu depan insyaAllah saya balik ke Ampang..lama dah rasanya tak jumpa mak..rindu dendam membara nie..hehehe..balik membawa kain pasang untuk baju raya..hohoho..saya sudah ada dua pasang..satu lagi pemberian mak dia..terima kasih banyak-banyak..betul-betul terharu..sampai ke dalam hati terharu.. :)

masa sudah tamat..harus mula sambung kerja balik..bubye semua..


myrol ~


untuk kamu ;
selamat ulang tahun kamu yang ke 21..cukup umur dah..da boleh amik PSV ganti tempat abah..hehehe..moga panjang umur kamu..dimurahkan rezeki selalu..dan sentiasa dilindungi Allah Yang Maha Esa..umur dah bertambah, be matured okay..belajar lek lok..betulkan keputusan yang dulu..jangan sibuk nak mengorat je keje kamu..kamu sorang anak tunggal lelaki..kamu harapan kami..

3 bijak pandai berkata-kata:

farahfatihah said...

hehehehe penat kan jadi PA....hehehe tp xphm nape org suka ckp Pa xda keje haihhhh hangent tul..opss emo plak kat sini hehehe

myra anne said...

ok, adik dh ade mkwe ke? meh nk ngorat. hahahaahhhhh...

nuraitul, kte pn same.. klu kt umh mkn je ape ade..tp kalo mkn kt lua mst amek ayam.. x selera tgk lauk ikan kt kedai..huhu

nuraitul said...

kak farah : huhuhu..xpe2..mmg ini pun medium meluahkan prasaan.. :)

myra : nk ngorat..??huhuhu..xleh byg kalau tetba cik myra nie jd adik ipar kte..report sme encik lebah dia..

btul..setuju..senang cite lauk mak sndri mmg terbaik la..msk la pape pun..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!