i miss ...

salam semua..

pejam celik pejam celik..lebih kurang lagi 7 hari lagi tamat la tahun 2010..bagaimana dengan azam dan cita-cita anda untuk tahun 2010..tercapaikah sudah..??jikalau belum..tidak mengapa..masih boleh lagi kita lanjutkan hingga tahun depan..kalau tak sempat pun kita lanjutkan lagi ke tahun berikutnya..hohoho..ayat bosan gila..skema gila..macam budak baru lepas amik pekse SPM lepas tue terbawak-bawak cara penulisan bahasa melayu hingga ke blog..huhuhu..saya bukan camtu..BM dulu dapat B3..err..perlu ke nak mention snie..??

cuba curi masa dari kesibukan waktu..hari nie da dateline utk hanta SKT..mujur smalm sempat pulun sampai malam..cuma tinggal nak klik 'HANTAR' je..lepas tue lepas semua seksa..menyeksakan ke benda tue..??hahaha..entahlah..no komen..baek..sekarang saya bukan nak cerita pasal keje..bukan nak cite pasal SKT..nak cite pasal blogging..

owh..saya rindu waktu dulu..saat-saat saya dengan senang hatinya dapat mengadap dashboard blogger itu 24 jam sehari..klik klik butang F5 berpuluh-puluh kali untuk tengok new update..tiap kali ada yang update..tiap kali tue jugak la saya komen..update boleh sampai 5 entri dalam seminggu..skang nie kalau dapat 5 entri dalam sebulan pun dah kira bertuah da..mereka semua cepat update..tak terkejar-kejar saya..sayang betul bila pikirkan bnyk entri mereka yang saya lmbat notice..mcm contoh pasal kak lynn..saya suka baca blog dia..she talks about her family..anak dia,qistina yang sangat comel,pasal aktiviti weekend dia..tiap-tiap hari mesti tak miss baca blog dia..dia rajin update n rajin jugak reply komen saya..jadi bila da tertinggal..selalu tertinggal her entry..nk flash back macam tak larat..jadi cuma baca mana yang sempat..ada 1 entri dia..dia ckp psl her morning sickness..saja-saja nak usik dia.."hai kak lynn..mual2 nampak..da nk dpt org baru ke"..dengan seloroh trus send komen sja nk wat gurau..trus dia reply..rupanya mmg dia ngah prgnant..time tue dlm 2-3 minggu baru..huhuhu..check entry-entry lama dia..baru perasan..saya da termiss bile dia ckp psl dia da pregnant..haru aje..saya balik malu sendiri..

next..myra anne..sayang sy sorang nie..dia sgt cntik!!..comel..betul..her blog talk about her life, her love life, work life and bla bla.. pling suka bile  baca cerita dia pasal dia dengan encek lebahnye..sgt comel..both of them sgt comel..dia pun sama rajin reply my comment and also comment on my entry even sy update cuma seciput..thanx kawan..moga hubungan kamu dengan encek lebah itu kekal hingga ke jinjang pelamin ye..ade kad nnnti jgn lupa jemput sy tau!!..muuaahh  :)

satu lagi blog sue nie..mesti selalu bukak..dia sgt rajin..sgt rajin tukar header..hand made lak tue..eh tak bukan..comp-made..blog dia sgt simple..entri dia pn sgt simple..tapi even simple..mksud dia mmg mendalam..gambar-gmbar yang dia buh pun simple je tapi cntik..dia minat photography mgkin..lagi satu..dia nie rajin gak..rajin wat header utk org lain..rsanye dia wat FOC kut..huhuhu..nak mintak tlg dia la wat kan utk sy..since sy nie mmg buta photoshop skit..ehehe..sue ni pn tak lama lagi nie nak kawin..xsilap wat serentak ngan adik dia nnti..harap-harap moga lncar persiapan dia nnti..insyaAllah..

tak lupa blog kak kiena..pun cuma blog yang simple..dia suka cite psl anak dia yang sgt comel..litle liam..budak nie sgt la hensem..sebijik mix her face+her hubby..sgt comel..geram rse nak cubit-cubit pipi dia..aish..suka-suka hati je nak cubit pipi anak org..tapi serius..sgt comel plus hensem..besar nnti msti little liam nie bnyk pminat..huhuhu..akak cop dulu bleh..??hehehe..

cukupla saya cerita 4 blog nie dulu ye..lain masa saya cerita yang lain..tapi betul la..i miss blogging..miss utk baca cerita-cerita mereka..miss utk baca comment-comment..skang nie blh kata my life quite plain..setiap hari ke ofis..kul 7 kuar da..ble balik smpi umah..paling lewat pun sampai kul 10..bila balik umah da lewat tak larat da nk usik-usik benda lain..memang cari tilam je la..ble pagi esok mula balik rutin yang sama..hhmmm..sebab tue saya nk update pn tak reti nak cerita ape..nie bru dapt idea nk review blog org lain..ok gak kn cmnie..xde bnda nak cite psl dri..kte cte psl org lain kan..

4 bijak pandai berkata-kata:

myra anne said...

alololo~ terharu sgt! mekaceh cik nuraitul..huhu.kte pon ble bukak blog je trus tgk kt link ade x nuraitul update yg baru. tapi xde pon. xpela..carik rezki mmg gitu..akan makin bz. kte ni pon nasib baik kje shif..huhu

nuraitul said...

terharu ek..mekasih.. :)

Firdaus Kasim said...

adalah azam dulu terlaksana? hhee

nuraitul said...

firdaus : huhuhu..ntahla..ade kut..sikit.. :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!