hari baru

Salam kawan kawan..

sebelum mula cakap panjang..awal awal nak mohon maaf..minggu nie mungkin tiada kesempatan melakukan jelajahan blog blog seperti biasa..minggu depan mungkin..tuepun kalau cukup kelengkapan di tempat baru tue nanti..nie pun curi curi update di library..


skarng saya cerita ringkas perihal semalam ye..di dewan perhimpunan MOSTI semalam..52 orang melapor diri untuk post nie..almost half of officer is men..and they came in lounge suit..kami dimaklumkan akan diberi penempatan before lunch dan perlu utk melapor diri paling lewat pukul 3 di kementerian masing masing..all of us was sangat berdebar debar time tue..kat mane kami semua akan di posting..


a few taklimat pagi tue..lepas tue penyampaian amanat dari TP bahagian perkhidmatan..then sesi penyerahan surat lapor diri..a few minutes before my name was called..dalam hati rasa debak debuk debak debuk pikir..jangan la kna jauh jauh..nak duk kat sini..cun da tue..kmudian..bila dgr..fuhh..rasa sangat lega..oh yeaaa..saya posting di putrajaya jugak.. :)

dalam pkul 3 sampai di JPM..bersama saya ada lagi 4 orang yang lagi..kami dimaklumkan di bawah JPM nie ada 55 agensi lagi..da mungkin kami akan ditempatkan di mana mana agensi tue..ok..jadi belum hilang debar lagi..paling lewat rabu petang baru tahu..okay..sabar lagi menunggu..

tak lupa utuk semua followers..readers..bloggers..selamat berpuasa esok..insyaAllah..

4 bijak pandai berkata-kata:

LyNn HaMzAh said...

selamat berpuasa dik...
moga ditempatkan di agensi yang best...
hehehe...

nuraitul said...

tuela akak..harap gtu gak..insyaAllah..
selamat berpuasa jugak untuk akak sekeluarga..

Nsyzwni said...

selamat berpuase jugakk sis (:

ieyda ♥ emiey said...

selamat menyambut keindahan ramadhan :)
insyaallah..segalanyer dipermudahkannyer :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!