wish us luck

selamat malam semua..

huh..tetiba malam nie saya muncul pula kan..huhuhu..maaf rakan-rakan..seriously bukan sengaja saya tinggalkan blog nie tak berusik..kekangan masa betul-betul melimitkan peluang saya untuk mencoretkan sesuatu di sini..tapi seriyes..kamu semua tetap di hati..buktinya..saya tetap blogwalking and drop comment jugak kan..

sekarang saya tengah panik..panik sangat..adoyai..tak suka betul bila tahu benda-benda camnie last minute..kalau tak perlu wat apa-apa persiapan takpe lagi..nie nak kena prepare macam-macam bagai..kalah budak nak jawab pekse SPM..mujur Nadiah bagitahu..kalau tak memang melepas la peluang saya..pelik..hari tu check tak de..cuma ika je yang dapat..memang hancur luluh gak la..cuba untuk pasrah..tapi sekarang bila da dapat..rasa cam..ala..nape pulak sekarang..?? +____+


both ika dan saya periksa yang sama..tapi lokasi kami berbeza..ika di bangi dan saya di putrajaya..i bet esok pun beratus-ratus ribu orang pun ade yang amik exam nie..tapi diorang mesti da prepare macam-macam kan..macam ika..sempat la jugak menelaah seminggu..tapi saya..??semalam baru tahu..tadi kat ofis pun tak sempat nk bukak pun..bawak je lebih..sekarang pun masih belum bukak..ika nak pakai dulu..takpela..kasi chance kat dia..sempat ke saya nak cover satu buku tue dalam satu malam nie..?? again.. +_____+


saya tahu..besar harapan keluarga saya untuk kami lulus exam nie..trutama abah..huhuhu..panik la..adoyai..moga kami berdua diberi ketenangan dan kekuatan untuk menghadap 7 bahagian exam nie esok..insyaAllah..

kawan-kawan..doakan untuk kami ye..

6 bijak pandai berkata-kata:

ARC™ said...

all the best beb!

Anna Boleyn said...

good luck! tak pe cuba dulu. bukan senang nak dapat kan. :)

nuraitul said...

ARC : tenkiu..alhamdulillah..selesai da..

nuraitul said...

anne boleyn :tenkiu anne.. :)

Nieza Ibrahim said...

ngeee~~~ best nyer...rugi tol aku x mohon...ain pon dapat gak...harap2 korang lulus utk interview la ek.. =)

nuraitul said...

ain dpt gak ek..dia kna kt mne..??amin..amin ya rabbal al amin..before nk ke interview, kna g PAC dulu..huhuhu..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!