3 loves !!

Salam  dan selamat sejahtera semua !!

first..thank for all the bloggers yg wish me..moga kalian semua sentiasa diberkati Allah..insyaAllah..
baik..sekarang saya masih lagi dalam mood besday lagi tau..awal lagi kut..raya boleh sebulan..besday boleh tak nak sambut sebulan gak..hahaha..gila kuasa sungguh..tak tak..saya bukan nak meronda-ronda rumah by rumah and ask them to wish me..gila muka tak malu kalau camtu..hahaha..cuma sekarang nak cerita pasal sibling's day out kami lagi..tapi kali ini lagi special since keluar time besday saya..huhuhu..bibir memang tak sudah-sudah senyum itu hari..

kami keluar lewat pun hari tue..tunggu ika habis buang lemak ( ???), kul 12 baru saya dengan nisya terpacak dalam KLCC..kenapa ke KLCC..??entah..no reasons..bukan ade pape nak beli pun..duit pun bersyiling-syiling je dalam poket ni..hahaha..

kita layan gambar dulu ye..

adik adik saya yang comel
semestinya saya dengan sundae chocolate
she's only 11 months younger than me
jam pun sudah menunjuk kan angka1.30..maka tibalah masa untuk memberi santapan pada tiga perut yang sedang kelaparan ini..da kata ke KLCC..memang fastfood la jadi pilihan kami..nak ke McD..rasa cm crowded sangat..then terus decide ke KFC..boleh tahan la ramai jugak..dan paling suka bil jadi besday girl..saya di fully support hari tue..hahaha..seronok seronok

ika..thanx for the KFC.. :)
kuang kuang..pipi saya penuh
terasa cam nak bermanja-manja lak 
petang makin lewat..perut da kenyang..pipi da penuh..poket ika pun makin ringan..sekarang masa untuk meringankan poket nisya pulak..ika teringin sangat pulak nak tengok wayang..baek..ikutkan saja..saya pun lama da tak tengok wayang..kali ini turn nisya pulak rabak poket..thank adek !!

nisya nak tengok magika..ika awal-awal da tolak malay film..nak tgk you again..malam baru ade..tak boleh ta boleh..dekat setengah jam gak berpikir nak tengok cerita ape..

tak..kami bukan tengok cerita nie..rasa berzaman da cerita nie kuar
cerita nie pun bukan jugak..tak kuar lagi pun
sudahnya kami tengok cerita ini..Adele : The Rise of Mummy..besenye cerita2 cmnie mmg ai kurang berkenan sikit..tapi tue la org cakap..tak kenal tak cinta kan..da tgk bru thu..kelakar..best..
captured by nisya 
untuk kalian berdua..terima kasih daun keladi..lama da kita tak kuar bertiga kan..seronok sangat..terima kasih spend masa sama saya..terima kasih spend duit untuk saya..hehehe..lain kali belanja lagi ek..saya sayang sangat sama kalian berdua..

p/s : bukan itu saja aktiviti kami pada hari itu..see the picture below..wait for the next entry ye..insyaAllah..saya janji akan cuba untuk tak simpan lama-lama sampai basi..


3 bijak pandai berkata-kata:

myra anne said...

wah..lame kte x kua ngan adek bradik..sume dh tercmpak jauh.hehe..sorang kt pontian.kte kt puchong..lg sorang kt sepang..

nuraitul said...

jauh-jauh semua..xpe2..jauh di mata tp dekat di hati.. :)

Anna Boleyn said...

wowowowo lama gila dah rasanya tak pergi KLCC.



p/s :hari sabtu ngan ahad rajin on9 tak? bagi jawapan kat sini :

Anna Boleyn's Survey 2 : Weekend....... Get Online or Hang Out??

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!