super something

Assalamualaikum rakan rakan sekalian..berdirinya saya di sini adalah kerana saya ingin menyampaikan lagu kesukaan saya..hurm hurm hurm (clearing throat..eceh)..lagu ini sebagai tanda ucapan terima kasih saya pada mereka yang berjasa pada saya..yang merobah hidup saya ke arah yang lebih positif..yang mengajar saya bermacam macam..dah dah..baek berhenti berangan sekarang..ada hati konon nak menyanyi..bercakap dpn orang pun da terketar anak lutut..boleh berangan nk nyanyi solo pulak..hahahaha..sgguh tak layak..kalau tak mestilah ai dah jd singer skrg nie..hehehe..

dah dah..lagu nie msti ramai yg da dgr kan..tak pun msti ramai yg da siap hafal da..ala lagu yg iklan Libresse tue..tggl saya je yg terkedek-kedek bru nk search lyric lgu nie..ble da baca lirik bru pham mksud lgu nie..best.. tepuktangan.. salute to Yuna..

jd dari saya..saya tujukan lagu nie khas utk mereka..yakni keluarga tercinta dan kamu sayang..all of u are the most wonderful things happened to me..


SUPER SOMETHING by Yuna

You see
I was nothing more
Than a girl who wished
For something different
Watchin’ her dreams From a distance

You see
When you came in
It’s a different game
You believe in me so much
You turn me from nothing to a girl
Who’s super something

You’ll see
I’m better I’m faster
Stronger I’m happier
When you by my side
(Ku lalui semua dengan senyuman di wajahku)

You’ll see
I’m better I’m faster
Stronger I’m happier
When you by my side
(Ku tempuhi semua kerana engkau di sisiku)

The truth is
I was never more than this
Something kept me from reaching out
For something
But my heart is wanting
What it’s looking for

Then you came
You turn me upside down
I’m no longer afraid
Of chasing possibilities
I’ll be the last one standing


utk download lagu..klik sini yea..

lyrics : copy dri snie..

10 bijak pandai berkata-kata:

LyNn HaMzAh said...

x pernah dgr lagu nie...nak cari dlm youtube la...

nuraitul said...

akak nk download pn saya da bg link da pun akak..dgr la..best..

nizam omar said...

ni mesti fan club dia kan...heheheh....
apa pun lagu dia semua best..

nuraitul said...

boleh la klu nak ckp gtu..btul2..lagu2 dia mmg best.. :)

Nieza Ibrahim said...

hehee....sempat plak ko ek...ni mesti kes x tengok iklan kan..huu~~

nuraitul said...

aku tgk la..sbb tue aku thu lagu nie dri iklan libresse tue..cuma aku tak pnah dgr butir2 lirik dia..

ElyaElmo said...

suke lagu ni jugakk..lirik die bestttttttt :D

nuraitul said...

saya suka jugak..lirik dia best n meaningful kan.. :)

Anna Boleyn said...

lagu ni rentak dia best! :)

nuraitul said...

nuraitul : yup..yuna mmg best.. :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!