khabaran duka II

salam semua..

adush!!..tak abis lagi duka yang hari tue hilang..nie datang tambah satu lagi..betul betul menguji kesabaran diri la..hukhukhuk..jap jap..saya sedih sorg2 nie..sebelum ade yang terpinga pinga pasal ape yg saya cite nie..leh refer kat sni jap..

tengok da..??sekarang saya sambung kesedihan kedua..hukhukhuk..
tgh hari td..tetiba dpt memo pasal jadual bertugas keselamatan utk this month..nama saya ade dlm senarai..pastu kan cuba teka ble saya punya duty.. 13/9/2010 ..

tgk..saya siap boldkan lagi tarikh tue..nk resize tak leh lak..tak kisahla..mane2 pun boleh..jahat..saya amik cuti raya 13-14/9 kut..dlm banyak banyak tarikh boleh plak duty tue jatuh tarikh tue..sedih nie sedih nie..dah la cuti jadi pendek 2 hari..nie boleh kna potong lagi jadi shari..hukhukhuk..hilang mood nak raya..da gthu da kat person yang incharge pasal jadual tue..dia ckp kena cari org utk tkar..adush..satu keje lak..ade ke orang yang nak dtg opis time tue..pkat pakat semua cuti kut..baru hari ke-4 tue raya..

sedih diri nie..betul betul ujian..xpe la..sabo sabo..

* updated : cuti raya still on..since saya da dapt replace..tak la replace pun..cuma switch tmpt ngan dia..jd esok saya duty..sabo je la..berbuka kt ofis la nmpak gayanya..takpe2..janji cuti raya lepas..
sengihnampakgigi

6 bijak pandai berkata-kata:

LyNn HaMzAh said...

huhuhu...sedih plak kak lynn dgr khabaran duka nie...byk2 bersabar yer dik...

nuraitul said...

tak pe kak..xsedih da..da dpt cri replace..mksudnye cuti raya stil on..hoyeah.. :)

..izza.. said...

wahh..dpt jugak cuti raya ye..tahniah...

nuraitul said...

huhuhu..tau xpe..muka smlam da sedih gle da ble thu kna duty 13/9..mujur ade gnti.. :)

myra anne said...

sanggup usaha mcm2 sebab nak cuti raya.kte siap ckp kt incharge kte..kalo thn dpn x dapat cuti raya pjg2 nak benti keje.ahahahha

nuraitul said...

huis..ugut la tue ek..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

anda baik hati bukan :)

yang ni pun best !!